content image- 1561031623

Make-up John van G

Op de mooiste dag van je leven wil je er graag op je allerbest uitzien! De bruidsmake-up wordt bij Allisson beautysalon altijd voorafgegaan door een proefmake-up en wordt volledig aangepast aan je wensen en ideeen. Op de grote dag zelf zal je er de hele dag stralend uitzien. Voor de make-up worden de producten uit de uitgebreide collectie van John van G gebruikt.

De John van G make-up is een grote en uniek collectie, waarbij de klant zelf decoratieve kleuren kan uitzoeken. Handig uit milieu-oogpunt, prettig voor de portemonnee en een algehele vrijheid voor de cliënt in het samenstellen van haar eigen kleuren.

Een Bijzondere Make-up Collectie
John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

Een complete make-upcollectie die altijd perfect bij u past.

Make up John van G

Bruidsmake up incl. proefmake up € 75,00
Op huwelijksdag aan huis (binnen gemeente Heusden) meerprijs € 10,00